13 Kasım 2008 Perşembe

MERHABA















Herşey 1993-1994 yılında Championship Manager adlı menejerlik oyunu ile başladı . Boyum ufak zekam büyük futbolcu alıp satarken benden mutlusu yoktu . Bilmem kaç milyonluk camiaya çağ atlattırmaktı hedefim ve futbolcu alıp satarken bunun yanında da stadı büyütüp gelirleri arttırıyordum . Bilgisayar başında filizlenen ergenlik sivilcelerim ile ekranın hemen yanındaki genç yeteneklerden oluşan transfer listelerim .

Yıllar yılları kovaladı futbol sevgisi ile bilgisayar başında geçirilen zaman azalmadı , gittikçe arttı . Haftasonları sevdiğimiz renklerin peşinde koşup meyhane masalarında onu anlatırken hafta içi de Roberto Baggio'yu o kutsal formanın içine sokmaktan geri kalmadık . Üniversite yıllarına kadar uzanan hatta üniversitede sınıfta kalmama dahi neden olan menejerlik oyunları silsilesi bir sürü kırılan cd ve bilgisayar fişi saklama girişimleri ile sona ermese de birebir hayatımıza etki eden fantezi futbol oyunu da bize hafiften göz kırpıyordu .

Önce ntv spor ile başlayan ara ara milliyet spor ile devam eden en sonunda en iyisi olarak gördüğümüz lig tv'de devam ettiğimiz Fantezi Futbol sevgimiz bizleri bir site açacak hale getirdi . Haftasonlarımızın en güzel iki varyetesi içki ve futbolu birarada sunan ve bize gülümseten anılar bırakan bu rekabet dolu oyunumuza HOŞGELDİNİZ diyerek hepinize şimdiden başarılar diliyorum . İyi seçen kazansın , haydi şerefinize ...