19 Mart 2009 Perşembe

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİ


Arkadaşlar ;

Büyük bir zevkle oynadığımız , haftasonlarını heyecan ve mücadelele geçirdiğimiz, telefonlarda bizi dakikalarca konuşturan , mikrofonlar Ankara 'da sesiyle heyecanlandığımız Fantezi Futbol oyunumuzun sisteminde ufak çaplı bir değişiklik yapmış bulunmaktayız .

Mutluyuz gururluyuz...

Bu haftadan itibaren ligimizi ve oyunumuzun bitmesine 10 güzide hafta kalmıştır ... Her haftanın 1. , 2. , 3. ve 4. süne vaat edilen ödüller verilmektedir . Bu haftadan itibaren çekişmenin daha da yoğun olması ve tesadüfi başarıların ortadan kalkması amacıyla 3 haftada bir yapılacak ufak lig maratonunda 1. , 2. , 3. ve 4. olacak arkadaşlarımızın ödüle hak kazanması yönetim kurulu kararıyla onanmıştır .

Buna göre kalan 10 haftamızı 3 - 3 - 3 hafta ve kalan son 1 haftayı değerlendiriceğiz ... Bu 3 haftalık periotlardan önce herkesin puanları sıfırlanacak ve 3 hafta üzerinden puanları ve ödüle hak kazanıp kazanamadığı hesaplanacaktır . 3 hafta sonunda herkesten daha iyi puan alan ilk 4 yarışmacı ödül alacak ve böylece haftalık başarılardan çok istikrara yatırım yapılacaktır .

Yolluk son 1 haftada ödül konusunda tavsiyelere açığızdır ...

Son kişi sayısı netleşmemekle beraber yarın katılan kişileri yine buradan bildireceğiz ... Şu anda sayımız 15 'e düşmüş olup bu kemik kadroyu korumak asıl amacımızdır .

En derin saygı , sevgi , tevazu , iyi niyet , hoşgörü , sağlık , esenlik , kıvanç , mutluluk vs.vs dileklerimle ...

not : İlk 3 haftalık periyot bu hafta itibariyle başlamaktadır . Herkese başarılar ...