29 Aralık 2008 Pazartesi

ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR






















ALKOLİG Genel Kanunu

Kanun Numarası : 5237

Kabul Tarihi : 26/12/2008

Yayımlandığı Resmi Site Tarih : 29/12/2008

Yayımlandığı Resmi Site Yazısı : 74

Madde (1) : İkinci yarı itibariyle tüm yarışmacı arkdaşlarımızın rekabete ayak uydurması amacıyla puanlar sıfırlanacaktır .

Madde(2) : Sıfırlanan puanlar sayesinde yeni bir genel sıralama yapılacaktır ve bu sıralama ikinci devrenin ilk maçı ile başlayacaktır .

Madde (3) : İkinci devreninm 18 maç olduğunu kabul ederek her 6 haftada bir genel bir buluşma olacak ve bu 6 haftalar sonunda ilk 3 sırada yer alan arkadaşlarımız buluşulan gece itibariyle ellerini ceplerine sokmayacaklardır .

Madde (4) : 6 haftalık periyotlarla 3 yarışma yapılacak ve bu 3 büyük yarışma sonunda ilk 3 sırada yer alan arkadaşlarımıza daha sonra belirleyeceğimiz bir ödül sunulacaktır . Buradaki puan kıstası 3 yarışmanın toplamı esas alınarak hesaplanacaktır . 18 hafta sonunda gerçek sıralama ortaya çıkacaktır .

Madde (5) : Şu anda 14 yarışmacı ile süregelen oyunumuzdan ayılmak isteyenler ya da bizlerin yanında olup katılmak isteyen arkadaşlarımız bu isteklerini ikinci devrenin ilk maçının başlayacağı güne kadar ilgili kişilere başvurarak yapabiliriler . İlk maçın başlamasından itibaren oyunumuzdan ayrılmak isteyen ya da oyunumuza katılmak isteyen hiç bir kişiye izin verilmeyecektir .

Madde (6) : Toplantılara iştirak etmeyen arkadaşlarımıza verilecek cezalar şu şekilde belirlenecektir . Bizlerle buluşup bir kadehi dahi bölüşmeyen arkadaşlarımız yüzünden diğerlerine daha fazla malliyet çıkması sebebiyle ilk 3 hariç masada yer alan diğer Alkolig elemanları bir gece için ne kadar vermişlerse gelmeyen arkadaşlar da bir o kadar diğerlerine borçlu olacaklardır .

Madde (7) : Oyuncularımıza karşı yaptırım uygulamalarında Tunç Bozacılar ve Eray Tayyar söz sahibidir . Gerektiği takdirde oyuncu atma , ihraç etme , kınama , eleştirme , laf geçirme ve küfür etme ile karışık el hareketi yapmakta serbesttirler .

(Ek fıkra: 26/12/2008-5377 S.K./7.mad) :

Bir gün Beşiktaş Başkanı ve Fenerbahçe Başkanı iddaya girerler . İdda konusu hangi takım futbolcularının daha zeki olduğudur . Beşiktaş Başkanı İbrahim Üzülmez'i çağırır ve sorar : - "Babanın erkek çocuğu erkek kardeşin değilse kimdir" Üzülmez cevabı yapıştırır (!!!) -"tabiki benim" . Fenerbahçe Başkanı ne var bunda der ve o da Selçuk Şahin'i çağırır : -"Selçuk söyle bakıyım babanın erkek çocuğu erkek kardeşin değilse kimdir" Selçuk düşünür düşünür kafası basmaz ve bulamaz . Beşiktaş Başkanı başlar gülmeye ... Fenerbahçe Başkanı da futbolcusuna cevabı söyler : -"Çocuğum bilmiyor musun cevabı , İbrahim Üzülmez evladım İbrahim Üzülmez" der ...

Madde (8) : Haftalık sıralama ve kazananların belirlenmesinde her hangi bir değişiklik yoktur . Ancak belirli alışverişlerde çabukluk ve ivedilik esas alınmalıdır . Küresel kriz unutulmamalıdır . Bu yüzden gerekli ödeme düzeni için maçların oynanıp sonuçların açıklandığı Pazartesi gününü takip eden ilk iş günü olarak Salı günü belirlenmiştir ve kaybeden arkadaşlarımız bu günü geçirmemeye özen göstermelidirler .

Madde (9) : Yukarıda maddelere yeni düşünceler ekleme fikri veya bazılarına itiraz hakkı daima saklı tutularak gerekli mercilere başvurmak herkesin tasarrufundadır . Şimdiden tüm arkadaşlarımıza başarılar .